Aperitiv a la Vasi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2018 | 2666 vizualizari

 

  Alt nume nu i-am gasit si l-am dat dupa reteta din care m-am inspirat https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-ochiuri-pe-pat-de-cartofi-si-branzeturi-la-cuptor-85414.html. Cand Vasimur a postat aceasta reteta, tocmai aveam si eu chiar patru cartofi fierti ,,rezerva''. Eu am preparat in felul meu si la tigaie. Am ales tigaia pentru ca imi era grozav de foame si a mers prepararea mai rapid :D Multumesc Vasimur pentru inspiratie .!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi fierti in coaja si curatati
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • 50 gr salam Sibiu
  • 50 gr rulada cascaval cu urda
  • ceapa verde
  • ardei rosu
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv a la Vasi:

  1. Cartofii se taie feliute subtiri - dupa plac.
  2. Salamul, ceapa verde, ardeiul se taie marunt.
  3. Rulada de cas se taie in doua si se feliaza.
  4. Pentru inceput se prajesc cartofii pana devin usor rumeni in tigaie non-aderenta.
  5. Distribuiti in mod egal cascavalul.
  6. Faceti loc in mijlocul tigaii si spargeti un ou. Sarati si piperati.
  7. asalamul si amestecati ca acesta sa imprumute savoarea lui cartofilor.
  8. Reduceti intensitatea prepararii si asezati un capac pe deasupra.
  9. Cand sunteti multumiti de consistenta oului, presarati deasupra pentru culoare, cubulete de ardei si ceapa verde.

             Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Este o reteta creativa si puteti folosi orice branzeturi sau mezeluri aveti ,,pe stoc"

2

Se pot folosi chiar 2-3 oua pe portie, depinde cat de consistent doriti sa fie preparatul. Pentru mine a fost suficient unul.

3

Serviti alaturi de aceasta gustare/aperitiv salata sau muraturile preferate.

4

Acest aperitiv se prepara rapid si se poate servi in orice moment al zilei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv a la Vasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

04.02.2018, 01:49

Rocsi , am facut si eu ce am putut mairepede . Foamea era mare

mihaelar63 1

04.02.2018, 01:49

Mihaela , Multumesc

oanapl 1

05.02.2018, 22:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si pui